Om oss

Galleri BI-Z ble etablert i 1962 av Anny & Leif Bisseth Johanssen. Galleriet drives i dag av andre generasjon Bernt Bisseth, og Eva Marie Bentsen. Galleriet ligger i et eget hus i Dronningensgate 39 i Kristiansand. Galleri BI-Z er et av de største og eldste private gallerier i Norge.

 

Galleriet har moderne innredet lokaler på over 350 m² i 1. etasje og kjeller. I andre etasje har galleriet egen rammeavdeling. Det vises et bredt utvalg i norsk samtidskunst. Det arrangeres 6-8 separatutstillinger i løpet av året, i tillegg kommer sommerutstilling og en stor juleutstilling.

Galleriet har direkte kontakt og formidler arbeider av de fleste kjente norske kunstnere. Det er over 200 kunstnere presentert i magasinene med flere tusen arbeider i alle prisklasser og stilarter.

Galleri BI-Z har de senere år hatt store leveranser til hotell, cruiseskip, handelsskip og plattformer. På Hotell Norge i Kristiansand har vi vært totalleverandør av over 1000 originale kunstverk med ramme. Kombinasjonen av galleri og rammeverksted gjør at kunstverk fra Galleri BI-Z gir et sluttprodukt av høy klasse.

 

Galleri BI-Z har eget topp moderne rammeverksted i galleriets 2 etg. Vi har meget godt utvalg av rammeprøver og tilbehør. Vi har vunnet verdensmesterskap i innramming i Bolonga, Italia, samt Norgesmesterskap, Publikumspriser og Hederspriser. Innrammingsverkstedet leverer til publikum, kunstnere, kunstforeninger, hoteller, bedrifter o.l. til meget høy kvalitet.

 

 

 
 
 
 
Juleutstillingen 2015

Juleutstillingen 2015

Per Fronth - Galleri Bi-Z 2016

Per Fronth - Galleri Bi-Z 2016

Damien Hirst - Galleri BI-Z 2010

Damien Hirst - Galleri BI-Z 2010